10-12-2018

Kerststalletjes ( tentoonstelling in de kerk)

Vanmiddag hebben de kinderen uit groep 1 t/m 4, onder begeleiding Ans Berendsen, een kerstkaart gemaakt waarop de kerststal centraal staat.

Ans heeft in onze hal één van haar eigen kerststallen tentoongesteld. Nadat zij samen met de kinderen het kerstverhaal had besproken, mochten de kinderen der kerststal beeldend weergeven op een blanco kaart.

De meeste kinderen hebben twee kerstkaarten gemaakt. Eén exemplaar mag mee naar huis, het andere wordt tentoongesteld in de kerk.

In de Sint-Willehaduskerk is op 25 december, 26 december, 29 december en 30 december een tentoonstelling van verschillende kerststalletjes te bewonderen. De kerk is op deze dagen geopend van 14:00 – 16:00 uur! De toegang is gratis.

Komt u ook een kijkje nemen naar de verschillende stalletjes en de creaties van onze leerlingen?