25-09-2017

Opening nieuw schooljaar

Afgelopen maandag hadden wij onze openingsviering in de kerk. Dit was gelijk ook onze start van de themaweek Franciscus en de dieren. Twee weken lang werken wij aan dit thema. Tijdens deze weken leren wij over Franciscus hoe hij leefde en wat zijn rol was m.b.t. de dieren. De leerlingen van groep 5 t/m 8 krijgen in de kerk een rondleiding van Pastor Myriam waarbij ook stil gestaan wordt bij Fransicus.

In de tweede week maken de leerlingen van groep 1 t/m 4 en de peuters een uitstapje naar het Griendtsveenparkje en gaan ze op bezoek bij boer Harbers. De leerlingen van groep 5 t/m 8 krijgen een schoolbezoek van zoobizar. Het zal een leuke, gezellige en leerzame twee weken worden.

Tijdens de openingsviering hebben wij afscheid genomen van Pastoor de Zwart. We hebben hem bedankt voor de mooie vieringen waarin hij is voorgegaan en de betrokkenheid die hij getoond heeft bij het maken van een viering. Wij wensen hem veel goeds.