27-03-2018

Pleinfeest en Bloemenverkoop 26 april 2018

Geachte ouders, familie en bekenden.
Op donderdag 26 april van 16:00 uur tot 20:00 uur organiseren we weer de jaarlijkse bloemenverkoop. Tevens organiseren we tegelijkertijd een gezellig pleinfeest.

BLOEMENVERKOOP:
Zoals u van ons gewend bent kunt u bij de leerlingen weer de lijst invullen om er zeker van te zijn dat uw bestelling klaarstaat.
De ingevulde formulieren dienen vóór maandag 9 april weer ingeleverd te worden op school.
Mocht u onverhoopt iets vergeten zijn te bestellen, dit jaar hebben wij een ruime keuze voor losse verkoop.
De opbrengst zal besteed worden aan leuke educatieve activiteiten voor de leerlingen.

PLEINFEEST:
Nieuw dit jaar is het pleinfeest. Een middag en avond vol gezelligheid en entertainment onder het genot van een hapje en drankje.
Voor de kids zijn er diverse luchtkussenspellen, grabbelton, touwtje trekken, schatzoeken, te veel om op te noemen.
Voor de waaghalzen onder ons: je kunt op de foto met echte roofdieren. Exotic Animal Farm zal dit verzorgen.
Voor ieder is er voldoende keus qua eten en drinken. Ieder half uur zal er via lootjesverkoop winnaars getrokken worden voor mooie prijzen.
Tijdens dit pleinfeest zal het muzikale trio The Cornerstones doorlopend optreden. Dit trio bestaat uit onze eigen zingende peuterjuf (Lida)en haar twee muzikale vrienden.

LET OP: De Kloosterweg zal ter hoogte van school afgesloten zijn!
Dit i.v.m. een veilige oversteek naar het grasveld bij de kerk. De bloemenverkoop kunt u het makkelijkste met de auto via de Willehadshof/Kloosterweg bereiken. De verkoop zal op het grasveld plaats vinden.
Graag tot ziens op donderdag 26 april tussen 16:00 en 20:00 uur.