16-01-2018

WIJ GROEIEN!!!!

Het begin van het nieuwe jaar biedt de mogelijkheid om terug te kijken naar het jaar 2017.

Het was een druk jaar voor de school met veel veranderingen. Het nieuws dat de stichting vertrouwen in onze school heeft en toegezegd heeft dat alle leerkrachten die momenteel op de RKBS De Hoeksteen werken de aankomende 2 jaar ook blijven. Dat betekent dat wij 4 groepen kunnen blijven draaien!

Dat was iets waar wij als team ontzettend blij mee zijn en wat een goed gevoel geeft.

Een ander speerpunt was onze school weer op de kaart te zetten in Emmer Compascuum. We waren al gestart met de peuteropvang en ons zichtbaar te maken in het dorp en daar buiten. We zijn gestart met het open podium. Groep 5/6 heeft in november de aftrap gedaan en de opkomst was overweldigend. Al deze positieve gebeurtenissen hebben goed voor ons gewerkt.

De instroom is vooral merkbaar in de peuter en kleutergroep waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. We kunnen u melden dat wij in maart 16 kleuters en 8 peuters op onze school hebben.

Dit aantal hebben wij ook te danken aan de positieve verhalen die onze ouders uitspreken over onze school. Ontzettend bedankt voor jullie support en vertrouwen in ons.

Wij blijven ook in 2018 knallen en hopen dat onze school blijft groeien en dat onze leerlingen en ouders met veel plezier onze school binnen blijven komen.