Gymtijden

​Gymnastiektijden in de diverse groepen:

Groep Dagdeel
1 en 2 Om de week op Donderdagmiddag
3 en 4 Donderdagmiddag
5 en 6 Maandagmiddag
7 en 8 Maandagmiddag

Alleen of samen met anderen plezier hebben in spel en beweging en het telkens ontdekken van je eigen lichamelijke mogelijkheden, het leren samenspelen en het kunnen omgaan met winnen en verliezen, zijn elementen die een plaats hebben binnen het bewegingsonderwijs.
In de groepen 1 en 2 staat bewegingsonderwijs dagelijks op het programma. De kinderen spelen op het schoolplein of in het speellokaal.
Vanaf groep 3 hebben de leerlingen 1x in de week gymles in de sporthal De Klabbe.Voor groep 3 en 4 is er busvervoer.
De groepen 5 t/m 8 gaan onder begeleiding met de fiets naar de sporthal. Wij werken volgens de methode ‘Basislessen’.

• Gymkleding (korte broek en T-shirt of gympak) en gymschoenen (zonder zwarte zolen) zijn verplicht.
  • Als uw zoon / dochter na de gymnastiek om 14.30 uur op eigen gelegenheid naar huis mag, dient u dit schriftelijk en ondertekend te melden aan de leerkracht.
  • Indien uw zoon / dochter niet mee mag doen met de gymnastiek, dient u dit zelf bij de leerkracht te melden, mondeling of middels een ondertekend briefje.